Шахраї вкрали нерухомість Платинум Банку на 100 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахраї вкрали нерухомість Платинум Банку на 100 мільйонів

Кредит&Депозит
1909
Понад 11 тисяч квадратних метрів нерухомості ПАТ «Платинум Банк» в центрі Одеси, вартістю майже 100 мільйонів гривень, вкрадено шахраями.
Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Повідомляється, що один з найбільш ліквідних активів «Платинум банк» був викрадений за допомогою незаконного переоформлення права власності. Мова йде про понад 11 тисяч м2 нежитлової нерухомості, розташованої в самому центрі Одеси (вул. Шевченка, 4А), оціночною вартістю 144 млн грн.
Спроба незаконного заволодіння майном банку реалізована за безпрецедентною схемою: з Реєстру прав на нерухоме майно без жодних пояснень вилучено запис про право власності на об’єкт банку.
Так само без пояснень і документальних підстав перереєстровано майно на фізичну особу — Садигова Фаміла Тофіка Огли, який на основі акта приймання-передачі (без номера, дати і без прикріплення її копії до Реєстру прав на нерухоме майно) передав права на майно банку юридичній особі — ТОВ «Садіг Тофік», створеному рівно за день до проведеної «угоди».
Керівником компанії, яка в результаті угоди стала власником нерухомості, є Марабян Давид Леванович. Особу з таким самим ім’ям внесено в базу даних сайту «Миротворець» як бойовика незаконних збройних формувань з позивним «Армян».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас