Kodak відновила поставки плівки Ektachrome після шестирічної перерви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kodak відновила поставки плівки Ektachrome після шестирічної перерви

Фондовий ринок
767
Компанія Kodak оголосила про початок глобальних поставок 35-мм плівки Ektachrome, випуск якої був припинений шість років тому.
Компанія вважає, що зараз є досить високий попит на 35-мм плівку, щоб дати їй другий шанс. Цей крок, схоже, порадує професіоналів фотозйомки.
Плівка Ektachrome вирізняється чистими, яскравими кольорами і дрібнозернистістю, що, ймовірно, зробить її популярним вибором для людей, які займаються фотографуванням пейзажів, природних ландшафтів і показів моди.
Наразі доступна для купівлі плівка Ektachrome E100 (в стандартних котушках по 36 кадрів), в той час як кольорова обертна плівка Kodak Ektachrome 7294 у форматі «Супер 8» надійде в продаж наступного тижня, 1 жовтня, а 16-мм версія з’явиться на ринку «пізніше в цьому році».
Kodak продавала Ektachrome в декількох варіантах і ​​форматах, починаючи з 1940-х років, але через падіння продажів в останні роки на тлі зростаючого тиску з боку ринку цифрових камер Kodak припинила випуск всіх типів плівки в 2013 році, а Ektachrome E100 — ще раніше, в 2012 році.
У 2013 році виробництво традиційних фотоматеріалів Kodak було виділено в новий підрозділ Kodak Alaris. Нещодавно компанія заявила, що починає отримувати все більше прохань від фотографів і кінематографістів про відновлення випуску їхніх улюблених плівок.
Kodak Alaris спочатку оголосила про майбутнє відродження Ektachrome в січні 2017 року. Варто зазначити, що Kodak Alaris не буде продавати Ektachrome E100 безпосередньо споживачам, поставляючи замість цього плівку дистриб’юторам по всьому світу. Її ціна поки що не відома.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас