Онлайн-сервісом про реєстрацію авто скористалися 100 тисяч українців — Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн-сервісом про реєстрацію авто скористалися 100 тисяч українців — Гройсман

Технології&Авто
1073
Онлайн-сервісом про реєстрацію авто, що надає змогу кожному громадянину самостійно отримати інформацію про авторинок у кілька кліків, вже скористалися 100 тисяч українців.
Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман написав у Facebook.
“Сервіс про первинну реєстрацію авто був створений на основі відкритих даних державного реєстру. І одразу став популярним – 100 тисяч українців скористалися ним за три тижні”, – зазначив Гройсман.
За його словами, у реєстрі відображаються усі зміни, які відбуваються з автомобілем: зміна власника, номерів, здійснення переобладнання тощо. Сервіс також надає можливість ознайомитися з технічними характеристиками зареєстрованих авто.
“Тут можна порівнювати дані щодо реєстрації за областями, за датою випуску, маркою, моделлю, об’ємом двигуна, типом пального та кольором. Кожен може швидко та безкоштовно отримати інформацію для вивчення ринку”, – додав Гройсман.
Онлайн-сервіс про першу реєстрацію авто на основі відкритих даних Єдиного державного реєстру Міністерства внутрішніх справ стосовно зареєстрованих транспортних засобів та їх власників в Україні запустили 28 серпня.
До речі, якщо ви стали власником авто, вибирайте спеціальні кредитні карти для автомобілістів прямо у нас на порталі. Карти для водіїв дозволяють отримувати Кешбек і додаткові знижки на АЗС.

Вибрати карту для водія можна прямо на Finance.ua. 🚘

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас