Столичний ТРЦ Gulliver продають за 18 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столичний ТРЦ Gulliver продають за 18 млрд грн

Фондовий ринок
753
Ощадбанк і Укрексімбанк виставили на продаж на майданчику OpenMarket держпідприємства СЕТАМ права вимоги за кредитним договором з іпотекою ТРЦ Gulliver в Києві за 18 млрд 176,9 млн грн.
Згідно з повідомленням на сайті торговельного майданчика, лот включає земельну ділянку площею 1,1379 га, розташований на пл.Спортивна, торгово-офісний комплекс з об’єктами громадського призначення та паркінгом загальною площею 151,8 тис. кв. м, земельну ділянку загальною площею 0,1133 га, призначену для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-офісного комплексу, а також корпоративні права на 100% в статутному капіталі позичальника.
Власником багатофункціонального комплексу Gulliver є ТОВ “Три О”.
Як повідомлялося раніше, в січні-2017 прокуратура Києва повідомила про повторний арешт МФК Gulliver судом в межах провадження за фактом розкрадання коштів банку “Михайлівський” і доведення його до неплатоспроможності. Генеральний прокурор України Юрій Луценко в листопаді 2016 р. на своїй сторінці в Facebook написав, що даний комплекс належить власнику мережі з продажу побутової техніки та електроніки “Ельдорадо” Віктору Поліщуку. Водночас, в грудні 2016 р. Апеляційний суд Києва спростував зв’язок ТОВ “Три О” (МФК Gulliver) з банком “Михайлівський” або ТОВ “Екосіпан” (основним акціонером банку).
Аукціон з продажу прав на ТРЦ пройде 16 жовтня, прийом заявок закінчується 15 жовтня.
Початкова вартість вказана без ПДВ, вона включає залишок заборгованості за кредитом і підлягає уточненню на дату аукціону, однак можливість її зниження не передбачається.
Термін укладання договору і виплати переможцем вартості лота – 30 робочих днів з моменту визначення переможця.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас