АМКУ дозволив юрфірмам "Астерс" і "ЕПАП Україна" об'єднатися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив юрфірмам "Астерс" і "ЕПАП Україна" об'єднатися

Фондовий ринок
439
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дав дозвіл юридичним фірмам “Астерс” і “ЕПАП Україна” (обидві – Київ) на об’єднання (злиття) діяльності і активів групи “Астерс” і групи “ЕПАП Україна”.
Як повідомив АМКУ, в результаті об’єднання група “Астерс” і окремі суб’єкти групи “ЕПАП Україна” встановлять спільний контроль над адвокатським об’єднанням “Меджистерс” (Magisters).
Юридична фірма Magisters була заснована в Києві в 1997 році, як “Магістр&Партнери”, потім змінила свою назву на Magisters і розширила свою діяльність на всю територію СНД. Влітку 2011 року фірма об’єдналася з адвокатським бюро “Єгоров. Пугинский, Афанасьєв і партнери” (ЄПАП).
Як повідомлялося, на початку серпня Юридичні фірми “Астерс” і “ЕПАП Україна” заявили про намір об’єднатися. Планувалося, що об’єднання відбудеться з 1 жовтня 2018 року.
Об’єднана фірма з офісами в Києві та Вашингтоні стане найбільшою в Україні – з 26 партнерами і понад 140 юристами. Всього в фірмі працюватиме понад 250 співробітників.
“Астерс”, що працює з 1995 року, – одна з найбільших юридичних фірм України, один з ключових гравців українського юридичного ринку. Визнана “Юридичною фірмою року в Україні” (Who’s Who Legal Awards 2018). Фірму регулярно відзначають найавторитетніші міжнародні й вітчизняні дослідження та рейтинги, зокрема, The Legal 500, Chambers Global, Chambers Europe, IFLR 1000, Who’s Who Legal, Best Lawyers, Expert Guides і “50 провідних юридичних фірм України”.

Довідка Finance.ua

  • ЕПАП Україна” – одна з провідних українських юридичних фірм з 20-річним досвідом роботи. Її рекомендує ряд міжнародних рейтингів, зокрема, Chambers and Partners, Legal 500, IFLR 1000, GAR 100, GIR 100, Who’s Who Legal. У 2018 році фірма стала переможцем премії The Lawyer European Awards в категорії “Юридична фірма року в Росії, Україні та СНД”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас