Туристи їдуть: Завантаження київських готелів у травні-серпні зросло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туристи їдуть: Завантаження київських готелів у травні-серпні зросло

Світ
482
Завантаження київських готелів у високий туристичний сезон (травень-серпень) зросло на 1,6 процентний пункт (п. п.) у верхньому ціновому сегменті, до 47%, і на 5 п. п. в середньому сегменті, до 56%, повідомила прес-служба консалтингової компанії Jones Lang LaSalle (JLL) в Україні.
За даними JLL, середній тариф у вищому сегменті готелів Києва в травні-серпні зріс до $175, що на 10% більше, ніж у травні-серпні-2017, а прибутковість на номер збільшилася на $13 до $85.
“Найбільш завантаженим місяцем був травень, коли в місті пройшов фінал Ліги чемпіонів. Ця подія…дозволила готелям верхніх сегментів досягти 59% завантаження при збільшенні середнього тарифу майже на 40% – до $230”, – зазначила керівник департаменту готельного бізнесу JLL Тетяна Веллер.
Згідно зі звітом JLL, в середньому сегменті столичних готелів спостерігалося зниження тарифу в середньому на 10% – до $80. Водночас, за рахунок збільшення завантаження до 56% прибутковість на номер у цьому сегменті зросла на $1 – до $45.
За даними консалтингової компанії, київські готелі за підсумками восьми місяців 2018 року показали зростання завантаження на 1 п. п. у верхньому сегменті і на 2 п. п. в середньому, зростання середнього тарифу – на $15 у верхньому і на $2 в середньому.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції за кредитними картками.

Кредитні картки для мандрівників

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас