ФК "Динамо" заплатив близько 85 млн грн в бюджет України в 2017 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФК "Динамо" заплатив близько 85 млн грн в бюджет України в 2017 р.

Фондовий ринок
350
Футбольний клуб “Динамо” (Київ) заплатив близько 85 млн грн в бюджет України за зобов’язаннями 2017 року.
Про це йдеться у відповіді на запит Офісу великих платників податків ДФС України від 13 серпня 2018 року, опублікованому на офіційному сайті клубу.
Зокрема, близько 44 млн грн становлять податки, сплачені футболістами і персоналом “з іноземних доходів”.
Близько 14 млн грн становить плата за землю, 12 млн грн – єдиний соціальний внесок (ЄСВ), понад 10 млн грн – податок на доходи фізичних осіб, близько 2,5 млн грн – ПДВ, понад 2 млн грн склали інші податки (транспортний, екологічний, податок на нерухомість, військовий збір, рентні платежі).
У відповіді ФК “Динамо” вказується, що гравцям і персоналу команд клубу нараховується зарплата і винагорода (іноземний дохід). Сума отриманого іноземного доходу включається до загального річного оподатковуваного доходу платника податку. Одержувач такого доходу зобов’язаний до 1 травня року, наступного за звітним роком, подати річну податкову декларацію.
“Отримані доходи за 2017 рік гравці клубу відобразили в річній податковій декларації про майновий стан і доходи”, – зазначили в клубі.
У ФК “Динамо” також пояснили, що іноземні доходи виплачувалися співробітникам клубу відповідно до контрактів з дочірньою компанією клубу Dynamo Kiev (Cyprus) LTD, яка зареєстрована відповідно до законодавства України та Кіпру.
Як повідомлялося, на початку серпня ЗМІ стало відомо, що ДФС почала перевірку офіційної податкової звітності ФК “Динамо” (Київ).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас