Ескроу рахунки умовного зберігання в Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ескроу рахунки умовного зберігання в Радабанк

Особисті фінанси
27
ПАТ «АБ «Радабанк» продовжує розширювати спектр банківських послуг для юридичних осіб та тепер клієнтам доступна можливість відкрити рахунок умовного зберігання ескроу.
Рахунок ескроу – відкритий клієнту рахунок, на який банк зобов’язується приймати та зараховувати грошові кошти, а також перераховувати ці кошти бенефіціарам або повернути їх клієнту за умови настання передбачених договором підстав. Відкритий в банку рахунок умовного зберігання передбачає операцію з викупу акцій акціонерного товариства у кінцевих бенефіціарів, а також є найбільш безпечним способом здійснення купівлі-продажу нерухомості – покупець, розміщуючи кошти на рахунку в банку, може бути впевнений в їх збереженні до моменту виконання всіх умов операції та підписання документів.
Переваги відкриття рахунку умовного зберігання в Радабанк:
відкриття рахунку: для нерезидентів – не тарифікується, для резидентів – 1 грн.;
мінімальні фінансові ризики – рахунком керує банк, діючи при цьому відповідно до умов договору та чинного законодавства України;
додаткові гарантії – кошти, які розміщені на рахунку, не можуть використовуватися у витратних операціях та зберігаються до моменту виконання зобов’язань;
розірвання договору умовного зберігання можливе лише за умови згоди обох сторін – власника рахунку та бенефіціара;
на грошові кошти на рахунках ексроу ні за зобов’язаннями банку, ні за зобов’язаннями однієї зі сторін одговору, не допускається звернення стягнення або накладення арешту.
Радабанк – Ваш надійний фінансовий партнер та гарант якісного банківського обслуговування, різноманітності продуктів та додаткових переваг.
Ознайомитися з умовами відкриття та обслуговування рахунку умовного зберігання ескроу Ви можете на нашому сайті, звернувшись до найближчого відділення або контакт-центру за номером 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас