Китай дозволив регулярні рейси з України на місцевий тропічний курорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай дозволив регулярні рейси з України на місцевий тропічний курорт

Особисті фінанси
834
Китай погодився внести міста Хайкоу і Санья на тропічному острові Хайнань в список пунктів, куди можливе виконання регулярних рейсів з України, повідомили у Державіаслужбі України.
Як повідомляє avianews.com, відповідне рішення китайська сторона підтвердила листом від 4 вересня у відповідь на пропозицію Державіаслужби України, направлену в липні в Громадянську авіаційну адміністрацію Китаю.
У листі зазначено, що призначені авіаперевізники можуть виконувати необмежену кількість рейсів на острів Хайнань, користуючись правом 3 і 4 свободи повітря – воно передбачає можливість перевезення пасажирів і вантажів з України в Китай і в зворотному напрямку.
При цьому наразі заявки на отримання прав на регулярні польоти з Києва в Хайкоу і Санью подали одразу три українські авіакомпанії – МАУ, Azur Air Ukraine і SkyUp. Їх комісія Державіаслужби України розгляне на засіданні, яке відбудеться 26 вересня.
Водночас для виконання безпосадкових польотів в Китай необхідні далекомагістральні літаки є в парку МАУ і Azur Air Ukraine.
Зазначимо, острів Хайнань розташований на одній широті з Гаваями і характеризується тропічним кліматом. Центральна і південна частини острова покриті густими лісами з безліччю унікальних видів флори і фауни, багато з яких взяті під охорону ЮНЕСКО.
До речі, непогано заощадити в подорожах допомагають кредитні картки. Ми саме підібрали кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє свого життя без доріг.

Вибрати картку для подорожей 🌄

За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас