Starbucks звільнить частину співробітників в межах масштабної реструктуризації-WSJ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Starbucks звільнить частину співробітників в межах масштабної реструктуризації-WSJ

Фондовий ринок
325
Американська мережа кав’ярень Starbucks планує провести масштабну реструктуризацію в тому числі за рахунок перестановок і звільнень керівників середньої та вищої ланки.
Ці заходи покликані подолати стагнацію продажу і залучити інтерес потенційних інвесторів, повідомила газета The Wall Street Journal.
Вона виклала зміст циркуляра, поширеного серед персоналу компанії її головним виконавчим директором Кевіном Джонсоном. “Ми повинні нарощувати швидкість таких інновацій, які релевантні для наших клієнтів, надихають наших партнерів і значущі для нашого бізнесу. Щоб домогтися цього, ми внесемо істотні зміни в те, як ми працюємо і ведемо за собою у всіх сегментах структури компанії”, — написав він.
Згідно з публікацією, реорганізацією намічено почати на цьому тижні і завершити в листопаді. Видання не уточнює, скільки людей планується звільнити.
Компанія Starbucks заснована в 1971 році. Мережа об’єднує понад 28 тис. кав’ярень в 75 країнах світу, в тому числі в Росії. Штаб-квартира компанії розташована в Сіетлі (штат Вашингтон).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас