Індустріалбанк підтримав фестиваль «На крилах мрій» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк підтримав фестиваль «На крилах мрій»

Особисті фінанси
16
14 вересня в історико-культурному комплексі «700-річний Запорізький дуб» відбувся хвилюючий фестиваль творчості для дітей та дорослих з обмеженими можливостями «На крилах мрій». Спонсором заходу виступив Індустріалбанк.
Учасники фестивалю, а серед них були й маленькі вихованці Запорізької спеціальної школи-інтернату «Оберіг», демонстрували свої таланти в п’яти Na krilax mrijномінаціях: вокал, музика, театральне мистецтво, хореографія, декоративно-прикладне мистецтво та художнє мистецтво. Але насправді найважливішим було не те, хто отримає приз за свій виступ, а можливість зібратися разом, проявити себе, поспілкуватися з давніми друзями та знайти нових.
Свято вдалося. Виступи були дуже щирими та проникливими. Гості були вражені тим, наскільки обдаровані маленькі й великі учасники. А самі учасники набралися хоробрості й сяяли на сцені, мов справжні зірки, та отримували заслужені призи.
«Індустріалбанк — соціально орієнтований банк і ми намагаємось підтримати важливі, творчі заходи, що відбуваються у нашому місті. Дуже символічна для Запоріжжя локація фестивалю, дитячі посмішки, оплески талановитим учасникам — все це дуже хвилює та не залишає байдужим нікого», — розповіла Владислава Панасенко, керівник південної дирекції Індустріалбанку.
Організатором фестивалю «На крилах мрій» виступив Запорізький центр народної творчості при Запорізькій міській раді «Народний дім».
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас