Peugeot представила концепт електрокара в стилі ретро (авто) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Peugeot представила концепт електрокара в стилі ретро (авто)

Технології&Авто
490
Компанія Peugeot показала концептуальний електрокар e-Legend в стилі моделі 504 60-х років минулого століття.
Як розповіли на презентації, “концепт дивиться в минуле, щоб побачити майбутнє Peugeot”.
В кінці 1960-х років компанія Peugeot об’єдналася з ательє Pininfarina, щоб спроектувати прекрасне купе 504, і тепер Peugeot готовий представити сучасний еквівалент цього автомобіля у вигляді електрокара e-Legend.
Концепт повністю електричний і використовує вдосконалену автономну систему водіння.
Peugeot e-Legend приводиться в рух двома електричними моторами: на передній і задній осі автомобіля. Купе здатне прискорюватися з місця до сотні менш ніж за чотири секунди, а його максимальна швидкість становить 220 км на годину.
Літій-іонна батарея ємністю 100 кВт/г обіцяє пробіг на одній зарядці до 595 км. Підключивши автомобіль до швидкісної зарядки, за 25 хвилин можна отримати 500 кілометрів пробігу.
Цікаво, що в салоні концепт-кара розмістили відразу 16 дисплеїв. Крім приладової панелі (три дисплеї) і центрального екрана, це, наприклад, 29-дюймові екрани в дверях, 12-дюймові в сонцезахисних козирках і шестидюймовий на центральному підлокітнику. В машині встановлений персональний інтелектуальний голосовий помічник від компанії SoundHound, який розуміє 17 мов, а відповідає синтезованим голосом шеф-дизайнера Peugeot Жиля Відаля.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас