Піреус Банк підвищив процентні ставки за гривневими депозитами. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Піреус Банк підвищив процентні ставки за гривневими депозитами.

Кредит&Депозит
112
Ставки підвищено за вкладами: «Європейський», «Європейський із поповненням» та «Пенсійний+».
Піреус Банк пропонує нові покращені умови розміщення коштів на депозитах у гривні за підвищеними процентними ставками до 15,5% річних. Підвищення ставок відбулося не лише відповідно до тенденцій ринку, а й згідно зі стратегією банку на наступний рік, що передбачає нарощування кредитування реального сектору економіки.
Додатково Піреус Банк надає клієнтам можливість виграти один із трьох смартфонів Samsung Galaxy S9. Акція проводиться серед приватних осіб, які розмістили депозит у гривні від 50 000 грн. на період від 6 місяців. Розіграш смартфонів пройде 9 листопада п.р. за допомогою сервісу random.org.
Однією із ключових переваг розміщення вкладу в Піреус Банку є надійність, адже починаючи з 2009 року, Піреус Банк в Україні зберігає найвищий рівень надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного кредитного агентства «Кредит-Рейтинг».
Банк також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Детальну інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас