ТАСкомбанк став банком-еквайром сервісу безготівкових платежів «Нова пошта» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАСкомбанк став банком-еквайром сервісу безготівкових платежів «Нова пошта»

Фінтех і Картки
690
«Нова пошта» розширила платіжний функціонал сайту й мобільного додатку, надавши клієнтам можливість оплачувати товари й послуги доставки за допомогою цифрових гаманців Masterpass. Банком-еквайром послуги став АТ «ТАСКОМБАНК».
Швидкі та прості розрахунки стали можливими завдяки інтеграції платформи цифрових гаманців Masterpass від Mastercard у мобільний додаток «Нова Пошта» (Android, iOS) і на сайт (сторінка «Трекінг»).
Якщо оплачений онлайн товар покупцю не підходить, оператор у відділенні легко ініціює повернення коштів на картку клієнта. Термін зарахування коштів залежить від правил банку, який випустив картку.
Для оплати онлайн зараз доступні всі послуги «Нова Пошта»: доставка, грошовий переказ (оплата за товар), а також контроль оплати.
«Сьогодні ми бачимо тенденцію зростання популярності безготівкових платежів, зокрема, оплат без фізичної присутності картки. Так, за даними дослідження Mastercard, понад 70% онлайн-користувачів готові використовувати смартфон для розрахунків. ТАСКОМБАНК одним з перших надав своїм клієнтам доступ до технології цифрових гаманців Masterpass від Mastercard, яка надала новий поштовх розвитку безготівкових платежів у нашій країні. Ми впевнені, що безпека та надійність здійснення електронних платежів є одним з найважливіших факторів як для власників платіжних карток, так і для торговців. З моменту виходу технології Masterpass на український ринок ТАСКОМБАНК реалізував уже більше десятка проектів у якості банку-еквайру, гарантуючи покупцям максимальну безпеку платежів та комфорт при розрахунках», — підкреслив заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ Валерій Даниленко.
До речі, ви також можете обрати собі кредитну карту. Неправильний вибір зробить кредитку джерелом проблем. Зате правильно обрана карта стане незамінним помічником. Ми вирішили допомагати нашим читачам в пошуку таких помічників.Для цього створили спеціальний Сервіс для вибору кредитних карт.

Обрати карту

За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас