Samsung припиняє випуск бюджетних смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung припиняє випуск бюджетних смартфонів

Фондовий ринок
1265
Компанія Samsung перегляне стратегію з випуску смартфонів. Зокрема, південнокорейський бренд відмовиться від випуску низки бюджетних моделей дешевше ніж 7 тисяч гривень, які не в змозі скласти конкуренцію на ринку доступним смартфонам з Китаю.
Зараз у Samsung ситуація склалася таким чином, що на один смартфон Samsung припадає близько 4 аналогів від однієї тільки Huawei, без урахування інших виробників, серед яких Xiaomi, Meizu, Doogee та інші.
Першим потрапить під “ніж” модельний ряд Galaxy J. Незабаром компанія припинить випускати ці бюджетні смартфони зовсім. В Samsung розуміють, що у конкурентів за 7 тисяч гривень є більш привабливі моделі з багатим наповненням можливостей і потужним технічним оснащенням: продуктивні процесори, більше пам’яті, кращі екрани і навіть модуль NFC.
Після скасування бюджетного сегмента збільшиться кількість пристроїв в лінійці Galaxy A. Більш того, незабаром з’явиться новий модельний ряд – Galaxy M, в якому будуть випускатися пристрої передтопового рівня.
На думку керівництва компанії, подібний крок допоможе зосередити сили на пристроях середнього і топового сегмента, зробивши їх більш конкурентоспроможними.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас