Чи можна заробити на різниці курсів валют? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чи можна заробити на різниці курсів валют?

Валюта
1839
Розбираємося в перевагах торгівлі на Форекс
Чи можна заробити на різниці курсів валют?
Стрімкий розвиток Інтернету дозволив людям заробляти швидко і просто. Такі можливості дає торгівля на ринку Форекс або, по-іншому, трейдинг. Незважаючи на складну назву, його суть близька і зрозуміла практично всім. Для вас доступні різні валюти, курси яких змінюються в режимі реального часу. Ваше завдання – купити ті чи інші валюти дешевше і продати дорожче. Та ж сама операція, як в пунктах обміну валют – але без великих комісій і завищених курсів.
Почніть торгівлю прямо зараз
Чи можна заробити на різниці курсів валют?
Почати заробляти на Форекс дуже просто – достатньо відкрити торговий рахунок і вибрати платформу, через яку буде здійснюватися трейдинг. Торгувати можна з комп’ютерів, планшетів, смартфонів – для цього потрібен лише вихід в Інтернет. Це означає, що заробляти на Форекс ви можете практично з будь-якої точки планети. Ще один плюс – для початку торгівлі вам не потрібно багато коштів. Оцініть свої сили і відчуйте динаміку ринку Форекс, торгуючи всього з $ 100. Хоча для досягнення кращих результатів досвідчені трейдери радять починати свою торгівлю від $ 1 000.
Оцініть різноманіття інструментів
Чи можна заробити на різниці курсів валют?
Альпарі – найбільший форекс-брокер в країнах СНД – пропонує вам більше 70 найсучасніших і зручних інструментів для торгівлі. Крім валютних пар, про які ми вже говорили вище, це дорогоцінні метали та акції, а також більш складні інструменти. До них можна віднести CFD на товари, індекси і навіть криптовалюта. Відмітна особливість торгівлі на Форекс – можливість використовувати кредитне плече. Завдяки цьому інструменту ви можете багаторазово збільшити вкладені в торгівлю кошти, а значить підвищити суму потенційного заробітку. Залежно від його розміру (Альпарі дає кредитні плечі аж до 1: 1000) ви зможете придбати більшу суму іноземної валюти і в подальшому отримати набагато більший дохід.
Станьте гуру трейдингу
Чи можна заробити на різниці курсів валют?
Не варто переживати, якщо у вас мало досвіду в торгівлі на Форекс. У спеціалізованих освітніх центрах, наприклад, Інвестиційної Академії Альпарі вам запропонують великий вибір цільових програм навчання, які поділяються за багатьма параметрами: рівнем складності, форми і тривалості навчання. А викладачі, які є досвідченими трейдерами з великим стажем торгівлі на Форекс, допоможуть вам освоїти професію трейдера в найкоротші терміни.
Що в підсумку?
Всі ці інструменти, укупі з отриманими знаннями, дозволять вам отримувати додатковий дохід, стати вільніше в фінансовому плані, а значить якісно підвищити рівень свого життя. Не варто боятися торгівлі на Форекс – це спосіб заробітку розвивається нарівні з сучасними технологіями. Почніть використовувати всі переваги торгівлі на Форекс вже сьогодні, а брокер №1 Альпарі надасть вам найвигідніші умови співпраці.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас