Індустріалбанк одним з перших в Україні надає можливість отримати переказ зі США через дочірню структуру сервісу PayPal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк одним з перших в Україні надає можливість отримати переказ зі США через дочірню структуру сервісу PayPal

Особисті фінанси
79
Дочірня структура платіжного сервісу PayPal — Xoom — відкрила послугу грошових переказів зі США до України через міжнародну платіжну систему RIA. Індустріалбанк є прямим агентом RIA і входить до числа банків, в яких вже зараз можна отримати грошовий переказ зі Сполучених Штатів.
Можливість транскордонних переказів для України зі США PayPal надав через один із сервісів системи Xoom — Cash Pickup. Також поки що встановлене обмеження суми переказу. Зокрема, можна пересилати до 2999 доларів США на добу, але не більше 6 тис. доларів США впродовж 30 днів. Щоб розширювати ліміти, потрібно заповнити форму на сайті https://www.xoom.com/ukraine/send-money та надати додаткові документи.
Andrey Lvov «На сьогоднішній день на ринку міжнародних грошових переказів за дорученням фізичних осіб працюють багато різноманітних систем, що здійснюють перекази майже у всі країни світу. PayPal — це найпоширеніший у світі спосіб розрахунків саме в інтернеті. Наразі послугами PayPal користується понад 100 мільйонів чоловік в 203 країнах світу, система працює з 25 світовими валютами. Впевнений, що таке партнерство позитивно оцінять тисячі українців, які працюють за кордоном», — відзначив Андрій Львов, директор Департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку.
Отримати переказ зі США в будь-якому відділенні Індустріалбанку можуть як фізичні особи, так і банки та фінансові компанії.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас