Індустріалбанк знову визнано одним з найнадійніших банків країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк знову визнано одним з найнадійніших банків країни

Особисті фінанси
6
Індустріалбанк вкотре покращив свої позиції в рейтингу стійкості банків, який формує портал «Мінфін». За підсумками другого кварталу 2018 року Індустріалбанк піднявся на одну сходинку і зайняв 22 рядок рейтингу.
Для створення рейтингу використовувалися дані офіційної звітності банків станом на 1 липня 2018 року. Крім того рейтинг враховує оцінку банку фінансовими аналітиками провідних українських компаній. Для отримання такої оцінки портал «Мінфін» опитав експертів, які голосували за банки, присвоюючи їм бали від 1 до 10. Цього разу на запитання відповідали експерти компаній ICU, Рюрик, IBI-Ratingта Експерт-Рейтинг, а також свою оцінку банкам виставили й аналітики порталу «Мінфін».
«Підвищення порталом “Мінфін” рейтингу АКБ “Індустріалбанк” є логічним наслідком результатів діяльності колективу банку. Постійна робота над оптимізацією існуючих каналів продажу, технологічних процесів, над зниженням операційних витрат, впровадження та розвиток нових технологій, зокрема онлайн-сервісів, та активна робота по залученню клієнтів надали змогу закінчити перше півріччя 2018 року з прибутком 12,307 млн грн та зберегти довіру клієнтів. Індустріалбанк й надалі буде забезпечувати своїм клієнтам комфортне, якісне та фінансово вигідне обслуговування, зберігаючи та підвищуючи свій рейтинг», — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.
Рейтинг стійкості банків від порталу «Мінфін» — це щоквартальна оцінка діяльності банків на підставі інформації з офіційних та відкритих джерел. До рейтингу входять фінансові установи з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень, наразі в Україні таких банків 31. Повна методологія викладена тут.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас