Один рік з дня запуску UKRSIB online — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один рік з дня запуску UKRSIB online

Особисті фінанси
31
Оновлений інтернет банкінг UKRSIB online працює вже рік. За цей час його користувачами стали 436 тисяч клієнтів банку, половина з яких користується системою через мобільний додаток.
«UKRSIB online створений для спрощення користуванням банківськими послугами. Щоб бути більш зручною для клієнтів, система постійно оновлюється під вимоги сучасного цифрового світу», — зазначив Костянтин Лежнін, заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
Наразі найпопулярніші функції інтернет-банкінгу — це дистанційна реідентифікація, перекази на інші рахунки, контроль витрат і надходжень.
Заходити до мобільного додатку UKRSIB online можна за дотиком пальців. Доступ до системи після сканування відбитків пальців доступний з початку 2018 року для усіх користувачів мобільних сервісів UKRSIBBANK BNP Paribas Group: як для власників смартфонів з системою iOS, так і Android.
«Ми провели численні дослідження і, врахувавши всі побажання клієнтів, створили UKRSIB online. Вже за рік існування системи інтернет-банкінгу ми переконалися у правильності обраного напрямку — активний зріст реєстрацій у UKRSIB online підтверджує необхідність такого продукту, — продовжив Костянтин Лежнін. — Для нас це один із інструментів для підтримки зв’язку та активного діалогу з нашими клієнтами, яким вже не потрібно відвідувати відділення банку, щоб, наприклад здійснити ре ідентифікацію».
Нагадаємо, що для початку роботи в UKRSIB online достатньо зареєструватися на сторінці інтернет-банкінгу чи у мобільному додатку для iOS та Android. Користуватися сервісом зручно як з комп’ютера, так і зі смартфона.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас