EVO і Rozetka створять об'єднану компанію, якою управлятиме рада директорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

EVO і Rozetka створять об'єднану компанію, якою управлятиме рада директорів

Фондовий ринок
578
Маркетплейси EVO і Rozetka в процесі злиття створять об’єднану компанію, якою управлятиме рада директорів, до якої увійдуть представники обох сторін.
Про це повідомив CEO групи компаній EVO Микола Палієнко.
“Операційне управління бізнесом EVO залишається незмінним. В об’єднаній компанії буде створено раду директорів, до якої увійдуть представники EVO і Rozetka. Найближчим часом глобальних змін в роботі групи компаній EVO не буде. Всі проекти і команди продовжать свою роботу”, – запевнив він.
М.Палієнко підкреслив, що в основу рішення про злиття компаній було покладено бажання прискорити розвиток ринку електронної комерції України та побудувати повноцінну екосистему сервісів навколо покупця.
“Для цього потрібно мати велику вагу і можливості для інвестування в інфраструктуру. Об’єднання з Rozetka дає більше можливостей для спільного розвитку, і від цього виграють всі наші клієнти – і продавці, і покупці”, – підкреслив він.
СЕО групи EVO також зазначив, що всі плани щодо запуску нових проектів і розвитку існуючих залишаються в силі. У найближчих планах змін в роботі на міжнародних ринках також не передбачено.
М.Палієнко не уточнив суму угоди, однак заявив, що спільно з Rozetka планується реалізовувати проекти більшого масштабу на істотно більшій клієнтській базі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас