СГ "ТАС" увійшла в ТОП-5 страховиків країни у 20 регіонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" увійшла в ТОП-5 страховиків країни у 20 регіонах

Особисті фінанси
50
За даними видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя 2018 року Страхова група «ТАС» увійшла до «п’ятірки» найкращих страховиків в 20 областях України з 24-х. При цьому безперечним лідером СГ «ТАС» стала у 10 регіонах країни.
Зокрема, обсяг зібраних впродовж січня – червня поточного року платежів забезпечив компанії перше місце на регіональних страхових ринках Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Івано-Франківщини, Миколаївщини, Тернопільщини, Хмельниччини, Черкащини, де СГ «ТАС» вже тривалий утримує беззаперечне лідерство.
Крім того, компанія суттєво зміцнила свої позиції на регіональних ринках Сумщини та Луганщини, де за результатами І півріччя очолила рейтинг страховиків, піднявшись за рік одразу на дві сходинки.
Взагалі, варто додати, що відрив СГ ТАС від страхових компаній, які посіли другі рядки в рейтингових таблицях, в деяких регіонах просто вражає! Так, обсяг надходжень компанії в Івано-Франківській та Хмельницькій областях на 71,35% перевищує суму премій, залучених найближчими конкурентами. В свою чергу, на Кіровоградщині цей показник ще вищий – 91,67%. І це не межа! Так, на Житомирщині та Тернопільщині Страхова група «ТАС» обігнала «срібних» призерів рейтингу більш ніж в 2 та 3 рази відповідно!
В свою чергу, на Закарпатті компанія покращила свої позиції, посівши за результатами шести місяців другу сходинку в рейтинговій таблиці, тоді як за підсумками І півріччя минулого року займала четверте місце на обласному ринку. Почесним «срібним» призером регіональних «перегонів» СГ «ТАС» стала й на Донеччині.
В свою чергу, третє місце серед страховиків регіону компанія посіла на Вінниччині та Чернігівщині, а також на Полтавщині та Рівненщині, де за рік зміцнила свої позиції, увірвавшись до «трійці» лідерів з п’ятого та четвертого місць відповідно.
Четвертою Страхова група «ТАС» за підсумками січня – червня стала на Херсонщині та Львівщині, а також в Запорізькій області, де раніше посідала п’яте місце.
Водночас п’яту сходинку рейтингу компанія посіла на Дніпропетровщині. Додамо, що на регіональних ринках Київської, Одеської та Чернівецької областей Страхова група «ТАС» за результатами І півріччя посіла шості місця.
Загалом, порівняно з підсумками І півріччя минулого року СГ «ТАС» покращила свої позиції у шести регіонах України, ще у 15 областях позиції страхової компанії залишились незмінними.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас