У розвиток Дніпра хочуть залучити $10 мільярдів за 10 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У розвиток Дніпра хочуть залучити $10 мільярдів за 10 років

Фондовий ринок
705
Міський голова Дніпра Борис Філатов планує за 10 років залучити в місто і регіон 10 млрд долл. інвестицій.
Цю амбітну задачу може бути реалізовано, якщо у Дніпрі запускатимуться такі проекти, як індустріальний парк “INNOVATION FORPOST”, що вже за 3-5 років передбачає залучити близько 200 млн доларів іноземних інвестицій у місто і створити біля 6 тис. робочих місць.
Про це на презентації інвестиційних можливостей індустріального парку “INNOVATION FORPOST” (Дніпро) сказав директор Агентства розвитку Дніпра Володимир Панченко.
“Мер Дніпра Борис Філатов, проектним офісом якого є Агентство розвитку Дніпра, ставить амбіційні задачі про залучення близько 10 млрд доларів в місто і в цілому в регіон протягом 10 років. Ця задача може бути виконана, якщо ми запускатимемо такі проекти, як цей. Цей проект передбачає залучити близько 200 млн доларів іноземних інвестицій у місто і створити близько 6 тис. робочих місць із офіційною зарплатою від 15 тис. грн”, – сказав Панченко.
Він зауважив, що повне заповнення парку інвестпроектами можливо виконати за 3-5 років, а також додав, що уся робота над цим проектом фінансується міською владою.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас