Київхліб подав апеляцію у суперечці з Roshen про використання товарних знаків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київхліб подав апеляцію у суперечці з Roshen про використання товарних знаків

Фондовий ринок
263
ПАТ “Київхліб” подало апеляцію на рішення суду першої інстанції, яким підприємству було заборонено використовувати знаки, що схожі на знаки, власником яких є корпорація Roshen.
Про це йдеться в рішеннях Київського апеляційного господарського суду, які оприлюднені в Єдиному реєстрі судових рішень. Як випливає з відомостей реєстру, станом на 13 вересня таких апеляцій подано щонайменше дві.
Не погоджуючись з судовими рішеннями в суперечці з корпорацією Roshen щодо використання знаків для товарів та послуг, “Київхліб” просить, зокрема, призначити нові комісійні експертизи об’єктів інтелектуальної власності.
“Київхліб” також не погоджується про стягнення з підприємства судового збору на користь корпорації Roshen.
За обома позовами Київський апеляційний госпсуд постановив відкрити апеляційне провадження.

Довідка Finance.ua

  • У серпні 2018 року Господарський суд Києва задовольнив позов компанії Roshen до ПАТ “Київхліб” щодо торта “Казковий ключик”. Суд визнав, що упакування для торта “Казковий ключик”, зокрема – червона стрічка, містить схожі позначення, які можна сплутати зі знаком торта “Золотий ключик”.
  • Суд повністю задовольнив позов компанії Roshen, визнавши недійсним патент на промисловий зразок, який належить “Київхлібу”, та був виданий підприємству у січні 2017 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас