Акції Apple рушили вниз після презентації нових iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Apple рушили вниз після презентації нових iPhone

Фондовий ринок
1426
Презентація нових моделей iPhone і «розумного» годинника Apple Watch 4 не принесла очікуваного фінансового ефекту. Ціна однієї акції Apple знизилася з $223 до $221 в день презентації.
Відзначимо, що були представлені три нові моделі iPhone. iPhone XS Max — найбільший смартфон в лінійці iPhone з екраном 6,5 дюйма і роздільною здатністю 2688×1242 пікселів. Ще одна модель — iPhone XS — має екран 5,8 дюйма з роздільною здатністю 2436×1125 пікселів. А також Apple випустила бюджетну версію iPhone X — iPhone XR.
Незважаючи на купу дрібних змін, нічого принципово нового в апаратній частині iPhone в 2018 році ринку не показали. І не дивно – проривних технологій в останні роки з’являється не так вже й багато. А ті, що презентуються як революційні, на ділі є лише трохи вдосконаленими розробками минулих років.
Чого не відняти у американської компанії – так це здатності робити з кожної своєї презентації справжнє шоу, яке давно здобуло на ринку статус головної технологічної події року. Ну і, звичайно, на Apple як лідера дизайнерської думки орієнтуються багато виробників по всьому світу. Мабуть, саме ця складова презентації 2018 року і викликала найбільший інтерес.
Експерти кажуть, що перші iPhone нового покоління з’являться в Україні не раніше жовтня. Враховуючи, що за чутками ціни на флагман Xs max будуть стартувати з $999, в Україні за перші примірники стануть просити близько 40-45 тис. грн. Молодша версія обійдеться найбільш нетерплячим любителям iPhone приблизно в 30 тис. грн. Для порівняння, нині iPhoneX з 256 Гб на борту можна придбати за 32 тис. грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас