СГ "ТАС" увійшла в ТОП-3 страховиків країни за обсягом чистих платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" увійшла в ТОП-3 страховиків країни за обсягом чистих платежів

Особисті фінанси
30
Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції серед лідерів ринку страхування України. Саме про це свідчать рейтинги, оприлюднені авторитетним спеціалізованим виданням Insurance TOP за підсумками перших шести місяців поточного року.
Так, обсяг залучених впродовж І півріччя чистих премій – 548 585 тис. грн – дозволив СГ «ТАС» за рік піднятись на одну сходинку у відповідній рейтинговій таблиці: компанія зайняла гідне місце в ТОП-3 найбільших страховиків країни.
В свою чергу, за показником виплат СГ «ТАС» піднялася в рейтинговій таблиці на дві сходинки: виплативши впродовж січня – червня поточного року за укладеними договорами страхування 256 916,3 тис. грн відшкодувань, компанія посіла п’яте місце на ринку.
Зміцнила свої позиції СГ «ТАС» й в окремих сегментах ринку. Зокрема, за даними Insurance TOP, Страхова група «ТАС» стала четвертую на ринку туристичного страхування (страхування медичних витрат), тоді як рік тому посідала п’яту сходинку відповідного рейтингу. В свою чергу, обсяг платежів, залучених за договорами добровільного медичного страхування, забезпечив СГ «ТАС» 12 місце, хоча ще рік тому компанія посідала 17 позицію у вказаній рейтинговій таблиці. Водночас в рейтингу страховиків, що працюють на ринку страхування від нещасних випадків, Страхова група «ТАС» змінила 15 місце, яке посідала за підсумками І півріччя минулого року, на 13-е, яке зайняла цього року. В свою чергу, обсяг продажів договорів страхування на випадок хвороби забезпечив СГ «ТАС» п’яте місце у відповідному рейтингу, тоді як за результатами січня – червня минулого року компанія посідала шосту сходинку в рейтинговій таблиці.
Крім того, СГ «ТАС» поліпшила свої рейтингові показники на ринку страхування сільськогосподарської продукції: 10 місце за підсумками шести місяців цього року проти дванадцятого, яке компанія посіла за результатами аналогічного періоду минулого року.
На ринку авіаційного страхування високі позиції Страхової групи «ТАС» залишились незмінними – як і рік тому, в цьому сегменті компанія займає четверте місце серед страховиків України.
Зауважимо, що традиційно високі позиції Страхова група «ТАС» зайняла на ринку автострахування. Залишаючись однією з беззаперечних лідерів ринку автоцивілки, за даними Insurance TOP, компанія зміцнила свої позиції в «десятці» найбільших страховиків країни на ринку КАСКО, піднявшись за рік на одну сходинку у відповідній рейтинговій таблиці і посівши за підсумками шести місяців 2018 року восьме місце.
Залишається додати, що за розміром страхових резервів СГ «ТАС», згідно з оприлюдненою статистикою, посідає п’яте місце серед вітчизняних страховиків, за обсягом активів – восьме, за показником власного капіталу – шосте, за розміром гарантійного фонду – четверте.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас