Ідеї для найдушевніших подарунків від Польського монетного двору та Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідеї для найдушевніших подарунків від Польського монетного двору та Радабанк

Особисті фінанси
24
Радабанк, офіційний постачальник душевних подарунків до будь-якого свята, поспішає представити увазі нову ніжну серію срібних монет «Світ твоєї душі» Польського монетного двору. 9 колекційних монет, що уособлюють цінності, які визначають душу людини, його життя, емоції та прагнення – дивовижна колекція, в якій знайдеться ідеальний подарунок для рідних та близьких, коханої половинки, вірного друга або ділового партнера.
Родзинкою колекції став улюблений всіма відомий союз віри, надії та любові – проявлень нашого ставлення до світу та оточуючих. Срібні монети з викарбуваними на них ніжними орнаментами трьох найсильніших почуттів – чудовий подарунок, оберег, талісман та просто символ найщиріших емоцій.
Віра – почуття, що надає крила та сил, допомагає зрушити гори на життєвому шляху, а срібна монета з чаруючими орнаментами та хрестами – символами віри – на реверсі – найкращий подарунок для того, кому так необхідна Ваша підтримка.
Надія – джерело радості та віри в себе, в людей та в завтрашній день. Подаруйте срібну монету з маленькими смарагдовими якорями в оточенні орнаментів, що вальсують колами, яка стане візуальним покликом завжди вірити в свої сили та не втрачати надію на успіх у всьому.
Любов – сенс життя та її рушійна сила. Червоні серця в оточенні орнаментів, викарбувані на срібній монеті – найбільш незвичайна у світі валентинка, яка завжди нагадуватиме Вашій половині про Вас.
Ознайомитися з повною колекцією срібних монет «Світ твоєї душі» та іншими монетами Польського монетного двору Ви можете на нашому сайті. Уточнити наявність монет в найближчому відділенні Вашого міста Ви можете, зв’язавшись з контакт-центром за телефоном 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас