Держуправління справами планує закупити авто на 13 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держуправління справами планує закупити авто на 13 млн грн

Фондовий ринок
187
Державна організація “Автобаза Державного управління справами” домовилася про закупівлю 15 автомобілів Toyota Camry і 1 Toyota Land Cruiser за 13 млн гривень у ТОВ “Сервісний центр “Діамант”.
Про це свідчать дані системи державних закупівель ProZorrо.
Аукціон відбувся з другого разу.
На перші торги подалося три компанії, однак до участі було допущено лише одну з них – ТОВ “Гранд Мотор”, що належить Михайлу Гвоздєву (колишньому депутату Верховної Ради від фракції “Блок Петра Порошенка”, колишньому в. о. Президента – генерального конструктора державного підприємства “Антонов”, а нині голові ради директорів корпорації “Українська авіабудівна компанія”).
У другому тендері брали участь ТОВ “Класик-авто”, “Автосаміт Лтд” і “Сервісний центр “Діамант”.
Остання компанія виграла аукціон, запропонувавши найнижчу ціну – 13 млн гривень при очікуваній вартості Держуправління справами 14 млн гривень.
Вона зареєстрована у Львівській області, її генеральним директором є Олександр Горбачов, а кінцевим бенефіціаром – Павло Волков.
10 вересня автобаза і “Діамант” підписали договір, згідно з яким до 15 грудня мають бути поставлені автомобіль Toyota Land Cruiser 200 за 1,9 млн гривень і 15 Toyota Camry NG по 740 тис. гривень.
Легковий універсал Toyota Land Cruiser 200 (або еквівалент) повинен бути з об’ємом двигуна понад 4,6 тис. куб. см. стандарту EURO 6, обладнаний круїз-контролем, камерою заднього виду, підігрівом і вентиляцією сидінь першого ряду, незалежними системами кондиціонування для другого ряду сидінь, клімат-контролем, аудіосистемою з багатофункціональним сенсорним дисплеєм і не менше ніж 6 динаміками.
Легкові седани Toyota Camry (або еквівалент) повинні бути з об’ємом двигуна 2-2,5 тис. куб. см стандарту EURO 6, кольору “чорний металік”, обладнані датчиками дощу і світла, кондиціонером, круїз-контролем, дзеркалом з автоматичним затемненням, камерою заднього виду, мультимедійною системою з кольоровим дисплеєм і не менше 6 подушками безпеки.
Крім цього аукціону Держуправління справами вже провело тендер на закупівлю автомобіля Toyota Land Cruiser 200 стандарту EURO 5 за 2 млн гривень і має намір в найближчі дні підписати договір з переможцем.
Разом з тим в поточному році автобаза двічі не змогла провести тендери на закупівлю авто загальною вартістю 60,5 млн гривень: двох Mercedes-Benz S 600 за 42,4 млн, двох Mercedes-Benz S 560 4MATIC long за 11,5 млн, двох Mercedes-Benz V-Class V250d за 4,1 млн, одного Mercedes-Benz V-Class V250 Avantgarde за 2,7 млн.
Закон “Про державні закупівлі” дозволяє, як виняток, застосовувати замовнику переговорну процедуру в разі, якщо тендер скасовувався двічі через відсутність достатньої кількості учасників (не менше двох).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас