Зі словами «Я підтримую!» UKRSIBBANK продовжує розбудову інклюзивного середовища — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зі словами «Я підтримую!» UKRSIBBANK продовжує розбудову інклюзивного середовища

Світ
21
«Я підтримую!», кажемо ми допомагаючи дітям з синдромом Дауна. Протягом трьох місяців з 17 липня по 17 жовтня ми разом з вами збираємо кошти на створення інклюзивного середовища, підтримуючи доброчинну акцію «Срібна монетка».
Так, вже дев’ять років поспіль UKRSIBBANK BNP Paribas Group сумісно з Всеукраїнською благодійною організацією «Даун Синдром» звертає увагу суспільства до потреб людей з синдромом Дауна, сприяючи розвитку та навчанню дітей з синдромом Дауна. Адже кожна людина має бути щасливою, має право на саморозвиток і реалізацію.
«Сьогодні ВБО «Даун Синдром» об’єднує приблизно 900 сімей, які виховують дітей з синдромом Дауна. У жовтні цього року ми будемо святкувати 15-річний ювілей. Основними нашими завданнями є виявляти і лобіювати інтереси людей з синдром Дауна в профільних міністерствах і відомствах, захищати права, а також створювати, залучати і ділитися новими методиками розвитку, навчання і соціалізації дітей з особливостями розвитку. – розповіла Олена Большаніна, директор ВБО Даун Синдром. – Ми одна з небагатьох, а, може, і єдина організація в Україні, яка компетентно займається питаннями супроводу дітей з синдромом Дауна різних вікових груп: від народження і до входу в доросле, самостійне життя. Тобто ми працюємо і з маленькими дітьми, і дошкільнятами, і школярами, а також дорослими молодими людьми з синдром Дауна».
Цього року ми збираємо на організацію інклюзивного середовища, що цінує розмаїття, унікальну роль кожної дитини, та водночас дозволяє усім дітям отримати якісний рівень розвитку та дивувати світ своїми талантами. За 7 тижнів сума зібраних коштів перевищила 155 000 гривень.
Нагадаємо, до акції долучитися дуже просто — варто лише знайти спеціальні бокси у майже 300 відділеннях UKRSIBBANK, зробити внесок та отримати символічний подарунок наліпку «Я ПІДТРИМУЮ!». Також кошти можна перерахувати на користь ВБО «Даун Синдром» 26004265663403, МФО 351005 АТ «УКРСИББАНК». Підтримати акцію можна й онлайн в один клік через офіційний сайт ВБО «Даун Синдром».
Скажіть собі і всьому світу: «Я підтримую»!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас