Виплата СГ "ТАС" за договором "ЄвроКАСКО" перевищила 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплата СГ "ТАС" за договором "ЄвроКАСКО" перевищила 1 млн грн

Особисті фінанси
117
Дедалі більше автовласників обирають для захисту свого транспортного засобу інноваційний договір страхування від СГ «ТАС» – «ЄвроКАСКО 5 зірок», що передбачає низку унікальних переваг для клієнта, в тому числі покриття максимального переліку страхових ризиків, прискорену виплату страхового відшкодування тощо.
Звісно, такий продукт є найбільш актуальним для власників дорогих нових автомобілів, ремонт яких коштує досить багато. Тож і виплати за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» – чималі.
Зокрема, днями СГ «ТАС» було врегульовано страховий випадок, збиток за яким перевищив 1 млн грн.
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований за програмою «5 зірок» договору ЄвроКАСКО автомобіль Audi Q7, сталася на Львівщині. На смугу, якою рухався позашляховик, з «зустрічки» несподівано «винесло» іншу машину, водій якої не впорався з керуванням. Незважаючи на всі зусилля водіїв обох автомобілів, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті аварії Audi Q7 зазнав серйозних пошкоджень, зокрема передньої частини та лівого боку кузова.
За висновком експертів, збитки власника позашляховика в результаті ДТП склали 1 078 392 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію, що сталася, страховою й в передбачений договором строк в повному обсязі перерахувала потерпілому автовласникові належне страхове відшкодування.
Нагадаємо, за статистикою, щоденно Страхова група «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування понад 2,1 млн грн, з яких 1,79 млн – відшкодування за договорами автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас