Альфа-Банк Україна зробив першу емісію електронних грошей для продукту "Смарт-Гроші" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна зробив першу емісію електронних грошей для продукту "Смарт-Гроші"

Особисті фінанси
57
Альфа-Банк Україна виступив емітентом електронних грошей в межах фінансового продукту «Смарт-Гроші» від Київстар, який надається на базі електронних грошей НПС «Простір».
Продукт «Смарт-Гроші» став ще одним кроком на шляху до прискорення розвитку cashless економіки України. Підтримуючи та рухаючись у цьому напрямі, Альфа-Банк Україна вже є емітентом електронних грошей на базі МПС Visa i MasterCard, трьох брендів електронних грошей: Alfa-Money, Forpost, Смарт-Гроші, а також запустив технологію оплати за QR-кодами у партнерстві з Київстар, NFC-платежі з Google Pay, сервіс безконтактних платежів Garmin Pay для розумних годинників та готується до запуску Apple Pay.
За допомогою продукту «Смарт-Гроші» можна оплачувати більше 3000 послуг і сервісів онлайн: комунальні послуги, рахунки за квитки на різні види транспорту, покупки в інтернеті, страхові платежі, інтернет/телебачення і багато іншого.
Технологічне рішення від телеком-оператора Київстар на базі державної НПС «Простір» дозволяє клієнту легко здійснювати безготівкові платежі та перекази в будь-якій точці України, зокрема, використовуючи баланс мобільного рахунку. Тепер абоненти передплаченого зв’язку Київстар також можуть на особистому досвіді переконатися у перевазі роботи з різними видами фінансових продуктів з мінімальною комісією або без неї.
Нагадаємо, раніше компанія «Стармані», дочірнє підприємство національного оператора Київстар, отримало в НБУ ліцензію на переказ коштів у національній валюті та набуло статусу оператора послуг платіжної інфраструктури. Це надало йому можливість здійснювати діяльність з надання фінансових послуг з переказу коштів, брати участь у наданні Альфа-Банком Україна фінансових послуг в сфері використання електронних грошей в якості агента з розрахунків, а також виконувати операційні та інші технологічні функції, що забезпечують використання електронних грошей.
Скористатися продуктом «Смарт-Гроші» можна в однойменному додатку, доступному для завантаження в Play Market і App Store, на сайті www.money.kyivstar.ua, а також за допомогою USSD-кодів та SMS.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас