Глобус Банк - в десятці лідерів за надійністю депозитів! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глобус Банк - в десятці лідерів за надійністю депозитів!

Особисті фінанси
32
Довіряйте свої гроші найкращим!
10 вересня 2018 року Рейтингове агентство “Стандарт-Рейтинг” (Україна) підбило підсумки свого двадцять другого “Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів”.
Стабільно в ТОП-10 банків з найвищим рівнем надійності депозитів входить Глобус Банк. Банк завершив перше півріччя 2018 року з прибутком в 10,785 млн. грн., чистим процентним доходом 39,857 млн. грн. і чистим комісійним доходом – 78,212 млн. грн. За перше півріччя Глобус Банк забезпечив приріст чистого процентного доходу в 1,52 рази в порівнянні з тим же періодом 2017 року. Частка NPL за перше півріччя скоротилася на 10,65 п.п. до 12,16% при середньому значенні по 56 банках, які взяли участь в нашому рейтингу, на рівні 29,04%.
Микола Демченко, начальник управління продажів і розробки продуктів Глобус Банк, зазначив, що “зміни на ринку депозитів для населення безпосередньо залежать від дій регулятора. У вересні НБУ знову підвищив облікову ставку. Як наслідок, банки будуть піднімати ставки за депозитами в національній валюті. На наш погляд, можливе зростання на пару процентних пунктів і подальше зменшення ставок в іноземній валюті. Ставки за депозитами для юридичних осіб, як правило, нижчі і розраховані на коротші періоди розміщення. Глобус Банк є активним гравцем на ринку кредитування, тому залучає кошти як фізичних осіб, так і страхових компаній, компаній з управління активами, сільськогосподарських підприємств. Можливе зростання облікової ставки позначиться і на вартості розміщення й для них – ставки теж виростуть”.
Увесь рейтинг тут
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас