Ревізор по-Радабанківськи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ревізор по-Радабанківськи

Особисті фінанси
129
Акціонер Радабанк Городницька Тетяна Ігорівна, примірявши роль головного ревізору, скористалася чудовою можливістю зробити свою мандрівку приємною та комфортною за допомогою сервісів карти Platinum. Цього разу тестуванню підлягали послуги Fast Line та Mastercard Lounge в аеропорті Бориспіль.
Власники преміум карт Platinum від Радабанк, окрім повного спектру банківських послуг, отримують унікальну можливість скористуватися пакетом додаткових послуг, що роблять будь-яку мандрівку значно комфортнішою.
Серед них послуга Fast Line, що дає можливість власникам карт проходити митний контроль без черги, та Mastercard Lounge – безкоштовний доступ до VIP-зали аеропорту Бориспіль (термінал Д) з можливістю скоротати час до посадки в тиші на зручних диванах, де до ваших послуг:
українська та зарубіжна преса;
чай, кава, їжа, слабоалкогольні та алкогольні напої;
Wi-Fi;
комп’ютери з доступом до мережі Інтернет;
принтер, факс та копіювальні апарати;
широкоформатні телевізори;
кімната для паління.
«Вигідні умови кредитного ліміту з пільговим періодом 30 днів, чудова страховка для мандрівника, чесні курси конвертації без зайвих комісій, цілодобовий Консьєрж та персональний банкір, та ще й приємні сервіси від улюбленого банку… Що може бути краще?!» – такий вердикт виносять нашому сервісу найвибагливіші клієнти.
Приємних мандрівок, доброзичливих попутників та яскравих вражень!
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас