Twitter досліджує можливості блокчейну для боротьби з шахрайством — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter досліджує можливості блокчейну для боротьби з шахрайством

Фондовий ринок
297
Глава Twitter і платіжного стартапу Square Джек Дорсі на слуханнях у Конгресі заявив, що його компанія досліджує можливості застосування технології блокчейн для боротьби з шахраями.
«Ви раніше висловили інтерес до широкого застосування технології блокчейн, включаючи можливість ідентифікації особи для боротьби з недостовірною інформацією і шахраями. Які можливі застосування блокчейну ви бачите?» – запитала представник Каліфорнії Доріс Матсуї на засіданні Комітету з енергетики та торгівлі.
Глава Twitter зазначив, що блокчейн відмінно підходить для встановлення довірених відносин в цифровому світі. Це особливо важливо в світлі того, що соцмережу заполонили підроблені акаунти, які намагаються обдурити користувачів і виманити у них криптовалюту.
«Насамперед треба почати з вивчення проблем, які нам треба розв’язати і які ми розв’язуємо, а потім подивитися на доступні технології та зрозуміти, які з них допоможуть нам поліпшити результат. Блокчейн, я думаю, та технологія, яка має величезний і невикористаний потенціал, особливо в сферах розподіленої довіри і, потенційно, розподіленого правозастосування. Ми ще не досягли потрібного рівня розуміння, як могли б застосувати цю технологію до проблем, з якими стикається Twitter. Але у нас є люди, які вивчають це питання», – відповів Джек Дорсі.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас