"Божевільні, жадібні виплати": Гройсман про зарплати в "Нафтогазі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Божевільні, жадібні виплати": Гройсман про зарплати в "Нафтогазі"

Фондовий ринок
2551
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував переглянути заробітні плати співробітникам і членам наглядової ради національної акціонерної компанії “Нафтогаз-України”, але тільки після того, як закінчиться термін дії їхніх контрактів.
“Ми маємо переглянути всі контракти, коли вони завершаться, для того, щоб встановити нормальні заробітні плати, а не космічні. Хочеш працювати на державу – працюй. Отримуй гідну заробітну плату, отримуй високу заробітну плату, але не захмарну, тоді буде справедливість, тоді люди нормально це сприйматимуть”, – сказав він.
Також прем’єр заявив, що уряд не дав провести виплати премії в повному обсязі співробітникам компанії у зв’язку з перемогою в Стокгольмському арбітражному суді з транзитним контрактом, за рішенням якого “Газпром” повинен виплатити української компанії 4,6 мільярда доларів.
“Перше рішення уряду, яке було, це було зупинити ці божевільні, я б сказав, жадібні виплати, які спробували провести по “Нафтогазу”. Відповідно, таке рішення було прийнято і суми обмежені, тому 45 мільйонів вони не отримували”, – сказав він.

Довідка Finance.ua

  • Раніше наглядова рада “Нафтогазу” прийняла рішення про виплату співробітникам компанії премій у 46,3 мільйона доларів у зв’язку з перемогою в Стокгольмському арбітражному суді з транзитним контрактом, за рішенням якого “Газпром” має виплатити української компанії 4,6 мільярда доларів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас