Маркарова сказала, про що говорили на зустрічі з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маркарова сказала, про що говорили на зустрічі з МВФ

Казна та Політика
798
В.о. міністра фінансів Оксана Маркарова на зустрічі з делегацією МВФ повідомила, що Україна виконала більшість своїх зобов’язань перед Міжнародним валютним фондом.
Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.
“Візит місії МВФ – позитивний сигнал у відносинах України з Фондом. Станом на сьогодні ми вже виконали більшість зобов’язань перед МВФ в рамках поточної Програми співробітництва”, – заявила Маркарова.
За її словами, успішне впровадження Програми співпраці з МВФ сприятиме реалізації ключових структурних реформ, що є пріоритетом діяльності уряду, а продовження співпраці поліпшить імідж країни та створить передумови для залучення коштів інших міжнародних партнерів, зокрема Світового банку та ЄС.
На зустрічі обговорювалися основні аспекти провадження економічної політики країни. Сторони також розглянули подальші кроки в рамках двосторонньої співпраці, включаючи можливість отримання фінансової допомоги для збереження та підтримки макроекономічної стабільності.
У зустрічі з делегацією МВФ брали участь заступники міністра фінансів Юрій Гелетій, Сергій Верланов та Юрій Джигир, урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Юрій Буца та директор Департаменту державного бюджету Володимир Лозицький.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас