Велодоріжка і спортмайданчик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велодоріжка і спортмайданчик

Нерухомість
347
Велодоріжка і спортмайданчик: на осокорках триває облаштування території біля озера Небреж.
Сучасна велодоріжка, спортивний майданчик та зручні широкі тротуари. На київських Осокорках кипить робота з облаштування території на березі озера Небреж. Роботи з осучаснення масиву проводить забудовник «Патріотика на озерах». На залучені банком «Аркада» кошти від інвесторів тут планують звести житлові будинки та нову електропідстанцію у районі.
Велодоріжка і спортмайданчик
Нові тротуари уже вимощені, триває процес створення велодоріжки, розчищена та підготована територія для сучасного спортивного оазису. Тут встановлять спортивні тренажери, які будуть доступні для жителів району. Ця територія, за планами забудовника, стане центром дозвілля, відпочинку та спортивних активностей для киян. У планах встановити дитячі майданчики, зробити місця для риболовлі та пляжну зону. Усі роботи проводять в рамках благоустрою берегової смуги північної частини озера Небреж.
Велодоріжка і спортмайданчик
Велодоріжка і спортмайданчик
Велодоріжка і спортмайданчик
Зазначимо, що 70 відсотків жителів київських Осокорків виступають за облаштування території на березі озера Небреж, ще 30 – проти. Про це свідчать дані свіжого соціологічного опитування, яке провели серед жителів масиву.
Зазначимо, забудовник гарантує, що територія буде упорядкована належним чином, при цьому екосистема не постраждає і буде збережена.
Велодоріжка і спортмайданчик
Додамо, що раніше представник компанії-забудовника ТОВ «Аркада – Будівництво» Олександр Лапшов розповів про план забудови та облаштування берегової смуги. Зокрема, пояснив необхідність будівництва нової електропідстанції у районі неподалік озера Небреж. За словами представника будівельної компанії, масштаби забудови та заселення району стрімко зростають. Нинішня підстанція перевантажена обсягами роботи і давно застаріла, оскільки працює вже понад 70 років.
Вона може вийти з ладу у будь-який момент через перевантаження, і жителі величезного масиву залишаться без електроенергії. За словами Голови правління АТ АКБ «АРКАДА» Костянтина Паливоди, територію упорядкують так, що вона перевершить набережну на Оболоні та місцеві парки. «Думаю, ми зробимо ще краще. У нас ще кращі умови, у нас вздовж усіх озер буде набережна, люди зможуть гуляти нею. Там, де зараз пляжі – пляжі залишаться. А ще буде два гарних парки, де проводитиметься багато цікавих заходів, де люди зможуть і каву випити, і поспілкуватись, і з дітьми погуляти, і на велосипедах кататись», – розповів Голова правління АТ АКБ «Аркада» Костянтин Паливода в інтерв’ю на офіційному інтернет-представництві банку.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас