Приватбанк має намір ввести онлайн-сервіс для продажу ОВДП фізособам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк має намір ввести онлайн-сервіс для продажу ОВДП фізособам

Фондовий ринок
1687
Приватбанк має намір ввести онлайн-сервіс для продажу облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) фізичним особам до кінця поточного року.
Про це йдеться в повідомленні банку.
Для запуску нового сервісу Приватбанк спільно з НКЦПФР розробляє низку змін до нормативних актів, які спростять купівлю ОВДП фізособами, зокрема зміни до Положення №735 в частині спрощення процедури відкриття рахунку в цінних паперах та Положення № 1708 в частині розподілу обов’язків між підрозділами банку при здійсненні операцій з цінними паперами.
Крім того, спільно з НБУ Приватбанк розробляє онлайн-інтеграцію з депозитарієм цінних паперів для простоти і зручності оформлення угод в дистанційних каналах.
З початку року в рамках експерименту з продажу облігацій держпозики через віп-відділення Приватбанк продав своїм клієнтам – приватним особам ОВДП на суму близько 0,5 млрд гривень, забезпечивши понад 15% загального приросту портфеля – згідно з даними НБУ з початку 2018 року портфель ОВДП фізосіб зріс на 3,1 млрд гривень.
Також найближчим часом Приватбанк запустить нову послугу для фізичних та юридичних осіб, яка дозволить отримувати в банку кредити під заставу портфеля держпаперів.
Зазначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, кращою платіжною карткою mass визнано «Картку для виплат» від Приватбанку. Портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків, щоб ви мали можливість вибрати для себе найкращий варіант.

Підібрати кредитну картку 💳

За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас