Суд зняв арешт з рахунків найбільшого в Україні газовидобувача — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд зняв арешт з рахунків найбільшого в Україні газовидобувача

Фондовий ринок
295
30 серпня 2018 року Верховний Суд прийняв рішення зупинити виконання рішення Господарського суду Києва від 17 серпня 2018 року, згідно з яким було відкрито виконавче провадження та накладено арешт на грошові кошти на всіх рахунках компанії Укргазвидобування, що повністю заблокувало діяльність підприємства.
Про це повідомила прес-служба компанії.
Втім, як стверджують в Укргазвидобуванні, незважаючи на постанову Верховного Суду і те, що 31 серпня юристи компанії подали до Департаменту державної виконавчої служби (ДВС) Міністерства юстиції України всі необхідні документи для скасування примусового стягнення, дії щодо виконання рішення Господарського суду Києва державним виконавцем не зупинені.
Нагадаємо, що наказ про виконання вищезазначеного рішення Господарського суду Києва було видано 16 серпня 2018 року, а вже наступного ранку, 17 серпня, державний виконавець відкрив провадження і наклав арешт на грошові кошти на рахунках Укргазвидобування.
“Укргазвидобування наполягає на негайному виконанні ухвали Верховного Суду та, відповідно, зупиненні вчинення виконавчих дій”, – йдеться в повідомленні.
У компанії розраховують на швидке розблокування своїх рахунків.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас