Працівники Райффайзен Банку Аваль узяли участь у велоперегонах "Київська Сотка 2018" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівники Райффайзен Банку Аваль узяли участь у велоперегонах "Київська Сотка 2018"

Особисті фінанси
16
Київ. 3 вересня. — Працівники Райффайзен Банку Аваль стали учасниками велоперегонів «Київська Сотка 2018», що традиційно відбулися у Києві 2 вересня. Захід організовано співдружністю компаній на чолі з ініціатором проекту Сергієм Харчуком за активної підтримки Райффайзен Банку Аваль.
Цьогорічна подія зібрала понад 1600 шанувальників велоспорту, які змагалися за призові місця в більш ніж 20-ти категоріях заліку. Веломарафон розпочався з масового виїзду з вулиці Хрещатик у напрямку Столичного шосе у супроводі суддівської машини, далі — запеклі перегони з фінішем біля Одеської площі.
І без того важка 100-кілометрова дистанція була ускладнена погодними умовами та особливостями ландшафту. В 30-градусну спеку учасникам доводилося долати ділянки дороги з майже відсутнім покриттям, а також високі підйоми.
Незважаючи на складнощі, команда Райффайзен Банку Аваль фінішувала у повному складі, показавши високі командні результати!
Дякуємо учасникам команди банку за самовідданість та хороші результати, а організаторам — за сучасний рівень організації заходу, професійне суддівство та високий рівень безпеки проходження маршруту.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас