Розраховуйся карткою - ходи в кіно: українські банки і ПРОСТІР влаштували спільну акцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розраховуйся карткою - ходи в кіно: українські банки і ПРОСТІР влаштували спільну акцію

Фінтех і Картки
1600
Українські банки радують своїх клієнтів-кіноманів. У Глобус Банку, Альфа-Банку, Банку Аваль, Банку Форвард, Ощадбанку, Райффайзен Банк Аваль, Укргазбанку, Полікомбанку, Скай Банку, і РВС Банку спільно з НПСПРОСТІР” стартувала спеціальна акція.
Зазначимо, що завдяки договору Finance.ua з Глобус Банком, Банком Форвард читачі нашого порталу також можуть отримати підвищену ставку до депозитів цих фінустанов. Достатньо перейти за посиланням і зробити кілька кроків. Всього нам вдалося домогтися великих відсотків для вас за депозитами 9 банків України, включаючи і сучасний Monobank. Тут повний список.
За умовами акції для кіноманів ви можете отримати безкоштовно квитки на показ українського фільму «Скажене весілля». Це повнометражна сучасна комедія, під час якої відчуваєш вихор «скажених» приготувань до весілля і стаєш учасником битви з власними стереотипами. Кінострічку для загальної аудиторії вироблено компаніями Прототип Продакшн і FILM.UA Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
Учасником акції стати легко – достатньо розраховуватися вашою карткою «ПРОСТІР» в будь-якій торговельній мережі або мережі Інтернет.
Акція діятиме з 01 по 23 вересня 2018 (включно).
Період показу фільму “Скажене весілля” на території всієї країни в мережі кінотеатрів Multiplex cinema – з 4 по 25 жовтня 2018 року.
Дивіться українське! 🎥
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас