Львівська ОД Райффайзен Банку Аваль відзначила кращих спортсменів Львівщини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська ОД Райффайзен Банку Аваль відзначила кращих спортсменів Львівщини

Особисті фінанси
27
Львів. 3 вересня. — Львівська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль нагородила цінними подарунками кращих спортсменів Львівщини під час церемонії їх відзначення за результатами спортивних досягнень на чемпіонатах Європи та світу влітку 2018 року.
Церемонія відбулася за участю представників центральної та обласної влади, почесних гостей, численних журналістів та представників спортивного активу Львівщини.
Регіональний директор Львівської дирекції Райффайзен Банку Аваль Сергій Бойко привітав спортсменів та вручив їм цінні подарунки від банку.
Відтак, кращим спортсменом червня за підсумками проведеного опитування став веслувальник Дмитро Озимок. Він здобув перемогу в каное-одиночці на дистанції 200 метрів та в каное-четвірці на цій же дистанції на чемпіонаті Європи серед юніорів та молоді, який відбувся в Італії (м.Ауронцо).
Найкращою спортсменкою Львівщини у липні стала триатлоністка Софія Прийма. Це почесне звання вона отримала завдяки перемозі на чемпіонаті світу з акватлону (різновид триатлону) серед молоді. Акватлон — вид спорту, що включає в себе етап бігу та плавання.
Софія Прийма — студентка Львівського державного університету фізичної культури. Вона — майстер спорту з триатлону та з велоспорту, багаторазова чемпіонка та призерка міжнародних змагань, чемпіонатів та кубків України серед юніорів та молоді, багаторазова переможниця чемпіонатів України з велоспорту серед молоді, член національної збірної команди України з триатлону. Виступає за Збройні Сили України.
А львів’янка Анастасія Горлова у серпні стала бронзовою призеркою чемпіонату світу з веслування на байдарці-двійці на дистанції 200 метрів у португальському Монтемор-у-Велью.
Спортсмен Маркіян Івашко встановив світовий рекорд на чемпіонаті світу зі стрільби з лука у міксі (змішаному парному розряді) у м.Софія (Болгарія).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас