Скільки областей готові закупити "пакунки малюка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки областей готові закупити "пакунки малюка"

Казна та Політика
344
Державні адміністрації 22 областей вже підписали угоди на отримання фінансування бебі-боксів, так званих пакетів малюка, які з 1 вересня повинні видавати в пологових будинках України.
“Надання допомоги “пакунок малюка”, її доставка до пологових будинків здійснюється згідно з Меморандумом про взаєморозуміння між Кабміном та Управлінням ООН з обслуговування проектів та Дитячим фондом ООН у сфері соціального захисту сімей з дітьми та підтримки розвитку відповідального батьківства”, – йдеться у відповіді Мінсоцполітики.
У рамках ухваленої процедури обласні структурні підрозділи з питань соціального захисту населення повинні укласти проектні угоди з Управлінням ООН з обслуговування проектів.
“Станом на 30 серпня 2018 року з 22-ма обласними державними адміністраціями підписані проектні угоди з Управлінням ООН з обслуговування проектів про надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”, у тому числі Львівської та Одеської ОДА”, – йдеться в повідомленні прес-служби Мінсоцполітики.
Процес укладання проектних угод Київської та Луганської ОДА досі триває.
Таким чином всі області, крім двох, отримали “зелене світло” на проведення закупівель товарів для бебі-боксів.
Також у міністерстві не прокоментували питання, чи встигнуть державні адміністрації за умов такого затягування з підписанням угод провести закупівлі товарів для пакета малюка і вчасно доставити їх у пологові будинки – до 1 вересня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас