Таскомбанк надав своїм клієнтам доступ до електронних гаманців Visa Checkout — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк надав своїм клієнтам доступ до електронних гаманців Visa Checkout

Особисті фінанси
59
У серпні цього року Таскомбанк у партнерстві з агрегатором платіжних методів Interkassa й Visa реалізував ще одне інноваційне платіжне рішення — Visa Checkout.
Зручність сервісу полягає в тому, що зареєструвавши в цифровому гаманці лише один раз свої картки Visa чи Mastercard, можна використовувати їх для розрахунків в інтернеті всього у два кліки, не вводячи кожного разу реквізити «пластику». Це робить оплати максимально швидкими й дуже зручними навіть, якщо картки немає під рукою.
За допомогою сервісу Visa Checkout можна швидко й безпечно здійснювати оплати на різних онлайн-майданчиках. На сьогодні він доступний на сторінках оплат більше ніж 300 мерчантів Interkassa в Україні.
«Наявність у складі групи ТАС власного процесінгового центру дозволяє нам дуже швидко впроваджувати нові технології й бути на гребні хвилі інновацій. Для клієнтів Таскомбанк став агентом позитивних змін, — тим, хто не тільки привносить у бізнес та в життя людей усі світові новинки, але й робить будь-які процеси легшими, швидшими, зручнішими й безпечнішими. Ми впевнені, що наш партнерський проект із впровадження сервісу Visa Checkout надасть покупцям більше зручностей, а продавцям — більше лояльних покупців», — Валерій Даниленко, заступник голови правління АТ «Таскомбанк».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас