Експерт порадив українцям, як краще зберігати гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт порадив українцям, як краще зберігати гроші

Валюта
6470
Керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times, доктор економічних наук Ерік Найман вважає, що хвиля світової кризи, яку провокує дефіцит доларів, дійде до України, тому потрібно берегти кеш (готівку).
“Ситуація в світовій економіці нагадує ту, яка склалася в 1997-1998 роках… тоді криза почалася в південно-східній Азії, через низькі ціни на нафту перекинулася на Росію і звідси прилетіла в Україну, а вже в 2000 році почалася криза в США”, – зазначив він.
Співрозмовник підкреслив, що “зараз почали сипатися великі країни, що розвиваються: Туреччина, Аргентина, Індія, Бразилія, ПАР, Пакистан”. “Ринок з побоюванням спостерігає за ситуацією в Китаї. І все це супроводжується поверненням доларів з країн, що розвиваються, в метрополію США”, – додав Найман.
“Саме дефіцит доларів і провокує цю кризу так само, як це було в 1997-98 роках. Коли ця хвиля кризи дійде до України – лише питання часу. На жаль, це співпаде з політичною турбулентністю через президентські й парламентські вибори (заплановані в 2019 році – Ред.), тому бережіть кеш”, – підкреслив експерт.
До речі, якщо ви вважаєте, що відсотки за вкладами в Україні не такі великі, переходьте за посиланням. Finance.ua допомагає заробляти більше на вкладах.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас