День фінансів, 31 серпня: про платні автобани, правки до законопроекту про "єврономери" і нові тарифи УЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 31 серпня: про платні автобани, правки до законопроекту про "єврономери" і нові тарифи УЗ

710
31 серпня, п’ятниця: Останнього дня літа нам розповіли про вартість проїзду платними автобанами і пасажирськими поїздами.
Вартість проїзду платними автобанами. Орієнтовна вартість проїзду майбутніми українськими автобанами складе 20-70 євроцентів за кілометр. Точна вартість буде відома після тендеру щодо їх будівництва. У європейських країнах, де практикуються платні автобани, вартість кілометра проїзду варіюється в межах 20-70 євроцентів.
Зміни до законопроекту про “єврономери.” Цієї осені парламент має прийняти у другому читанні відповідні зміни до Податкового та Митного кодексів. Пропонується встановити базові ставки акцизного податку для авто з бензиновим двигуном 50 євро і 75 євро за одиницю. Перелік усіх змін читайте на сайті.
Нові тарифи від Укрзалізниці. З 1 вересня вартість проїзду пасажирськими поїздами територією України буде знижено. Набере чинності коефіцієнт 1,02 індексації до тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні за календарними періодами. Коефіцієнти вартості проїзду стосуються всіх категорій вагонів, крім приміських поїздів.
Сервісний центр МВС. У центрі Києва відкрили новий сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України, де можна зареєструвати автомобіль, змінити необхідні дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж замінити посвідчення водія. На сайті Головного сервісного центру МВС в онлайн-режимі можна переглянути процес обслуговування і завантаженість центру.
Прогноз курсу долара на кінець 2018. За прогнозами Данилишина, наприкінці 2018 року курс складе 28,5 гривні за долар. Він каже, що НБУ робитиме все можливе для згладжування шоків і підтримки національної валюти в тих межах, які будуть задовольняти умовам розвитку економіки країни. За його прогнозами, вже навесні-2019 долар буде дешевшати.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас