Акціонери "Української біржі" вирішили запропонувати біржі BOCE 36% акцій додаткової емісії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери "Української біржі" вирішили запропонувати біржі BOCE 36% акцій додаткової емісії

Фондовий ринок
143
Акціонери ПАТ “Українська біржа” (УБ, Київ) за підсумками засідання в п’ятницю затвердили рішення про випуск товариством 14,063 тис. акцій додаткової емісії і про пропозицію зазначених цінних паперів Китайській товарній біржі Bohai Commodity Exchange (BOCE).
Згідно з повідомленням УБ на її сторінці в “Фейсбук”, в даний час акціонерний капітал фондового майданчика складається з 25 тис. акцій номіналом 1 тис. грн.
Таким чином, в разі прийняття оферти BOCE може стати власником 36% збільшеного акціонерного капіталу “Української біржі”.
Іншим рішенням акціонери затвердили кандидатуру Євгена Комісарова на посаду голови правління УБ і призначили його першим заступником Ольгу Бажкову.
Крім цього, акціонери уповноважили правління на купівлю програмного забезпечення торговельної системи на суму до $1 млн.
Раніше BOCE вивчала можливість купівлі понад 25% акцій ПАТ “Фондова біржа “ПФТС” і на початку травня 2018 року запросила у Антимонопольного комітету України попередні висновки про придбання такого пакету акцій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас