Зміни Умов банківського обслуговування юридичних осіб та фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміни Умов банківського обслуговування юридичних осіб та фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності

Особисті фінанси
45
Шановні Клієнти!
Повідомляємо вам про те, що з 03.09.2018 р. вступає в дію нова редакція Умов банківського обслуговування для юридичних осіб та фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності в АТ «Сбербанк».
Основні зміни:
Підрозділ 7. Порядок та умови надання послуги Еквайрингу по операціях з картками, здійсненими в мережі Торговця:
п.7.3.2. Внесено уточнення відносно обов’язків Банку перераховувати відшкодування/платежі по Операціям у Торговця з Картками, які вказані в Анкеті-заяві про встановлення платіжних терміналів для прийому до сплати платіжних засобів за товари, роботи та послуги.
п. 7.5.7. Внесено уточнення в права Торговця відносно замовлення Обладнання, направивши до Банку Анкету-заяву на встановлення обладнання (за формою, що визначена Банком).
п. 7.6.1. Внесено уточнення в обов’язки Торговця відносно необхідності при укладенні Договору заповнити та надати Банку Анкету-заяву (за формою, встановленою Банком).
п. 7.8.2. Внесені уточнення в разрахунок та оплату комісійної винагороди по Операціям Торговця за розрахунками з використанням Карток.
Нова редакція Умов банківського обслуговування юридичних осіб та фізичних осіб-суб’єктів підприємницької діяльності доступна за посиланням.
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас