На останні гроші: скільки українці накупили преміальних єврономерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На останні гроші: скільки українці накупили преміальних єврономерів

Особисті фінанси
1712
Аналітики вирішили з’ясувати, як багато нерозмитнених авто є «прохідними», і скільки серед них представників преміум-класу. Варто зазначити, що провести стовідсотково вичерпний перепис «євроблях» неможливо. Інформацією про точну кількість, а тим більше про марки, моделі, роки випуску і т.п. не володіють в повному обсязі навіть державні структури.
І все ж, спосіб є – використання даних з бази оголошень про продаж нерозмитнених легкових авто на AUTO.RIA, і масштабувати цю інформацію на парк «єврономерів», розмір якого хоч приблизно, але відомий.
Кількість оголошень з автомобілями, випущеними в 2013-2018 роках, не перевищує 100 на рік. Загальна кількість пропозицій з «прохідними» під розмитнення авто (до 2010 року випуску) – 730.
Відразу за межею «прохідності», тобто з 2009 року випуску, спостерігається стрімке зростання кількості оголошень, а більшість авто мають дату народження в періоді з 1998 по 2005 рік.
Кількість нерозмитнених авто, старіше 1997 р.в., різко зменшується майже до нуля. Візуальна перевірка на дорогах підтверджує: ця діаграма відповідає дійсності, адже переважна частина «єврономерів» має вік 15-20 років.
Ви придбали авто авто на «єврономерах», тому що не любите переплачувати – обирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.
За матеріалами:
auto.ria.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас