Приватизацією ОПЗ займатимуться американці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватизацією ОПЗ займатимуться американці

Фондовий ринок
580
Фонд державного майна України (ФДМ) підписав договір з інвестиційним радником з продажу Одеського припортового заводу (ОПЗ) – американською компанією Pericles Global Advisory.
Про це повідомив в. о. голови ФДМ Віталій Трубаров.
Ця компанія раніше перемогла на конкурсі у складі консорціуму з White & Case LLP, Kinstellar, KPMG Ukraine і SARS Сapital.
“Наступним кроком має бути затвердження Кабінетом Міністрів, після чого радник приступить до роботи”, – написав він на своїй сторінці в Facebook.
Pericles Global Advisory LLC була відібрана радником з підготовки до приватизації ОПЗ в кінці липня за підсумками перших конкурсів з відбору радників для продажу підприємств “великої приватизації”.
Радник зобов’язався за три місяці провести всі необхідні аудити, підготовку фінансової моделі підприємства, провести пошук потенційних інвесторів і головне – вирішити проблеми з токсичністю боргових зобов’язань.
У першій декаді вересня також відбудеться перший етап відбору інвестиційних радників для підприємств Оріана, Азовмаш, Сумихімпром, Украгролізингу, а також одного радника для приватизації Херсонської, Дніпровської, Криворізької і Сєвєродонецької ТЕЦ.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас