Експерти пояснили, для чого потрібні перехоплюючі парковки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти пояснили, для чого потрібні перехоплюючі парковки

Технології&Авто
390
Нещодавно в Міністерстві регіонального розвитку запропонували почати будівництво перехоплюючих парковок, які допомогли б полегшити рух у великих містах і розвантажити центральні райони.
Заступник глави Мінрегіонбуду Лев Парцхаладзе заявив про те, що потрібно оновити ДБН (державні будівельні норми) і побудувати в центральних і найбільш завантажених районах великих міст перехоплюючі парковки.
Чиновник також додав, що такі парковки потрібно побудувати поблизу залізничних станцій, аеропортів, найбільш завантажених станцій метро, ​​зупинок громадського транспорту, які розташовані на під’їзді до центру міста. Зазначається, що такі стоянки повинні розташовуватися не більше, ніж за 150 м від об’єкта обслуговування (тобто станції метро, ​​авіаційного терміналу і т.д.).
Нагадаємо, що перехоплююча парковка – це стоянка, яку будують біля в’їзду до великих міст, або ж в самих містах, біля станцій метро і завантажених транспортних вузлів. Такі парковки розраховані на те, щоб людина залишила свій автомобіль і продовжила шлях на громадському транспорті.
Перехоплюючі парковки допомагають зменшити завантаженість, кількість пробок, а також благотворно впливають на екологічну ситуацію в мегаполісах, зменшуючи кількість шкідливих автомобільних вихлопів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас